Žena tri mjeseca nije očistila automobil od psećih dlaka, a razlog je srceparajući

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Nat već tri mjeseca vozi se u automobilu u kojem su sjedala puna psećih dlaka. Mnogi se pitaju zbog čega je zanemarila auto, a ona ima dobar razlog. Naime, prije tri mjeseca njezin pas Gunnar je uginuo, a vlasnica se ne može odvojiti od posljednjih uspomena na svog voljenog ljubimca.

"Možda ga očistim jednog dana, ali definitivno neću u skorijoj budućnosti", napisala je kao odgovor svima koji se pitaju zašto je njezin automobil u neredu.

"Kad uđem u auto, i dalje osjećam Gunnarov miris. To je bilo naše sigurno mjesto. Nikad se neću priviknuti na to da ga ne vidim u retrovizoru", odala je 22-godišnjakinja te dirnula mnoge.

@my.shit.sh000w

maybe one day but definitely not anytime soon. Going in that car smells like gunner still. It was our safe spot. I will never get used to not seeing him in that rear view mirror. 🥺💙👼🐾

♬ original sound - Tvdoaudios

"Uzmi si vremena koliko trebaš", "Nama je trebalo skoro godinu dana da očistimo auto nakon gubitka ljubimca", "Suosjećam. Jednom kad ga očistiš, shvatiš da stvarno više nije tu", neki su od brojnih utješnih komentara.

Pročitajte više