Zlatni retriveri bili su razdvojeni tjednima, snimka njihovog ponovnog susreta je hit

Screenshot: TikTok

ZLATNA retriverica Gamja i retriver Chip najbolji su prijatelji, ali prošli su mjesec bili razdvojeni tri tjedna zbog poslovnog putovanja svog vlasnika. Chip je putovao s vlasnikom, dok je Gamja bila kod kuće s vlasnicom.

Njihova vlasnica, Yuni Lee, na TikToku je otkrila da su se Gamja i Chip svaki dan vidjeli putem videopoziva, ali to nije bilo dovoljno. Lee je tijekom intervjua za Newsweek objasnila da se Gamja osjećala usamljeno te je povremeno gledala kroz prozor u nadi da će vidjeti Chipa, što inače ne radi.

Na viralnoj snimci koju je pregledalo više od dva milijuna ljudi, možemo vidjeti kako su Gamja i Chip reagirali na ponovni susret. Čim je ugledala Chipa, Gamja nije mogla sakriti uzbuđenje. Zlatni retriveri odmah su počeli skakati i grliti jedno drugo, nakon čega su pozdravili svoje vlasnike.

@gamjamypotato Finally the whole pack ♥️ #dogs#dogbond#dogreunuon#reunion#petsoftiktok#dogsoftiktok#viral#sweetdogs#fyp#pups ♬ original sound - kwayan19

"Ovo je jako, jako sretna četveročlana obitelj", "Žao mi je, ali rasplakala sam se na ovo", "Najslađa stvar ikad", "Prekrasno, tako su slatki", "Sretna sam zbog njih", samo su neki od komentara ispod objave.

Pročitajte više