10 milijuna pregleda: Svi su bili na nogama nakon ovog nastupa u Supertalentu

Screenshot: YouTube

11-GODIŠNJA pjevačica dobila je stajaće ovacije u američkom Supertalentu nakon sjajnog nastupa koji je samo na YouTubeu pogledalo više od 10 milijuna ljudi u nekoliko dana.

Angelica Hale zapanjila je publiku showa "America's Got Talent: The Champions" kad je izvela Fight Song, hit Rachel Platten, za koji je dobila zlatni gumb. 

Angelica je u showu bila još 2017. godine, kad je na kraju završila drugoplasirana, a sad se vratila na pozornicu u nadi da će osvojiti prvo mjesto među drugim bivšim pobjednicima i finalistima showa.

Inače, istu pjesmu izvela je 13-godišnja Elena Brnić u domaćoj inačici Supertalenta te za svoju izvedbu također dobila zlatni gumb i postala globalni hit.

Sudac Simon Cowell prvi je ustao nakon što je Angelica otpjevala Fight Song, a za njim su ustali i ostali članovi žirija – Heidi Klum, Howie Mendell i Mel B. Heidi Klum nazvala ju je "malom šeficom". Koja izvedba vam se više sviđa? Ispod možete vidjeti i original.

Mel B bila je nešto kritičnija, na što su je dočekali zvižduci iz publike. "S tvojom razinom, na kojoj ti je vokal savršen, možeš si priuštiti više rizika", poručila je Angelici bivša Spajsica.

Pročitajte više