5,4 milijuna pregleda: 13-godišnja Elena iz Supertalenta postala globalni hit

5,4 milijuna pregleda: 13-godišnja Elena iz Supertalenta postala globalni hit
Foto: Facebook

13-GODIŠNJA Elena Brnić, koja je anđeoskim glasom rasplakala Maju Šuput te za svoj nastup u Supertalentu dobila zlatni gumb, postala je globalni hit nakon što je snimka objavljena na Facebook stranici Got Talent Global.

"Nevjerojatan glas", piše na Facebooku uz snimku koja je prikupila više od 5,4 milijuna pregleda te koju je podijelilo više od 40 tisuća ljudi.

Elena je izvela pjesmu Rachel Platten "Fight Song", a nakon brojnih pohvala koje je dobila od žirija, Maja Šuput pritisnula je zlatni gumb i lansirala je u polufinale. "Elena, kakvo iznenađenje! Prekrasna si'', rekla je Maja kojoj je Elenin nastup natjerao suze na oči, a nije bila jedina.

Njezin nastup pohvalili su i Davor i Janko. "Pred tobom je tako fantastičan put i ja sam zapravo ganuta razinom izvedbe, profesionalnosti, stava i interpretacije koju smo upravo čuli od tebe", poručila joj je Martina.

Uz pjevanje, kojim se bavi od malena, Elena trenira i ples, a neki gledatelji možda će je se sjećati iz nastupa u showu Tvoje lice zvuči poznato, kad je s pobjednicom Majom Bajamić izvela pjesmu Beyoncé Knowles.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara