10 znakova da ste pronašli onu pravu

Foto: 123rf

NEKAD u životu dogodi nam se da upoznamo ženu koja predstavlja sve što smo tražili. Ako ste dovoljno sretni da vam se to dogodi odnosno da usred pustinje pronađete savršeni cvijet, valjalo bi taj cvijet čuvati.

Ovo je 10 znakova da ste za sebe našli onu pravu i da je ne bi trebali pustiti. Nikad.

Podržava vas

Često se kaže kako iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, a to i nije daleko od istine. Prava žena u vašem životu dat će mu značenje i pokazati vam pravi smjer.

Predivna je

Postoje ljudi koji previše polažu u fizički izgled dok s druge strane ima i onih koji negiraju da je ljepota uopće bitna. Ipak, ljepota je u oku promatrača, stoga, ako je partnerica lijepa po vašem ukusu, to je više nego dovoljno.

Dobra je i pažljiva 

Gotovo da ni ne treba trošiti riječi na to kako bi ljubav vašeg života morao biti netko tko za vas brine i to u svakom smislu te riječi.

Puna je energije

Život zna biti uzbudljiv, ali isto tako povremeno zna biti monoton i dosadan. Dugoročno, osjećat ćete se puno sretnije sa ženom koja je energična, živahna i u stalnoj potrazi za avanturom.

Voli vas iz dubine svog srca

Vjerojatno važnije od svega. Obično kad žena nekoga voli, čini to svim srcem, a ako pronađete neku koja vas iskreno voli, našli ste dragocjeno blago kojeg se nikako ne bi smjeli odreći.

Spremna je na kompromise

Prije ili poslije, u svakoj vezi dolazi do nekakvih razmirica. Uspješna veza stoga je izgrađena na kompromisima, a ako ste našli ženu koja je na njih spremna, pola posla već ste "obavili".

Zbog nje se osjećate kao da ste na dobrom putu

Ako osjećate da vam ne treba nitko i ništa drugo, sasvim sigurno na pravom ste putu i nema nikakvog razloga da s njega skrećete.

Reći će vam kad misli da niste u pravu

Kako je muški rod sklon glupostima i krivim odlukama, svaki muškarac treba ženu koja će mu dati do znanja kad se ponaša budalasto. Ako ste pronašli onu koja vas "drži u redu", čak i ako vas ponekad takav njezin stav frustrira, držite je kao kap vode na dlanu.

Strastvena je

Život ispunjen strašću jedini je vrijedan življenja, a strast "radi" samo kad je uzajamna. Ako joj fali strasti, dobra je šansa da i vašoj vezi nedostaje nešto vitalno.

Znači vam više od ičega

Često kad se u nekoga zaljubimo do ušiju, ne možemo objasniti zašto, no razlog nije ni bitan. Ipak, muškarci nekad ne shvate koliko im partnerica znači sve dok nije prekasno. Trebali bi shvatiti koliko vam znači i ako osjećate da je to "to" - nemojte dopustiti da vam izmakne.

Pročitajte više