12 mil. pregleda: "Kažu da sam prirodno lijepa, evo koliko sam potrošila na izgled"

Screenshot: TikTok

27-GODIŠNJA tiktokerica Tallulah Rose osvrnula se na kompliment koji često čuje, a koji jako nervira generaciju Z. U snimci koja je prikupila više od 12.6 milijuna pregleda u samo pet dana Tallulah je otkrila kako smatra ironičnim kad joj tipovi kažu da je "prirodna ljepotica".  

"Ne razumijem kako muški mozgovi ponekad funkcioniraju. Danas mi je tip prišao i rekao: ‘Tako si elegantna, ti si prirodna ljepotica’", ispričala je.  

@tallulah.roseb

 

♬ original sound - Tallulah Rose

"Mislim da svaka žena, čim me vidi, zna da je ovo fejk", rekla je, pa objasnila kako njezina ljepota nije prirodna, već rezultat nekoliko estetskih i kozmetičkih zahvata. 

Linija čeljusti, umjetne usne, trepavice, botoks... 

"Linija čeljusti koštala me 6662 dolara, moje usne su očito napravljene, kosa je koštala oko 1324 dolara, a trepavice u prosjeku koštaju 132 dolara", otkrila je, dajući do znanja i kako je bila na botoksu jer ne može podignuti obrve. 

Dodala je da joj muškarci često daju komplimente na račun "prirodnog izgleda", do kojeg je, kako kaže, došla "pomoću igle i skalpela". 

"Muškarci vole ljepotu koja izgleda prirodno" 

"Muškarci ne vole prirodnu ljepotu, oni vole ljepotu koja izgleda prirodno", napisala je jedna tiktokerica, a druga se nadovezala: "Kad se našminkam, kažu mi da izgledam super, a kad se pojavim u prirodnom izdanju, kažu da izgledam umorno."

"To je zato što većinu vremena nemamo pojma kako zapravo izgledate bez šminke", branio se jedan tiktoker. 

Pročitajte više