13 puta kad je Kolinda baš morala biti u centru pozornosti

Foto: Pixsell/Twitter/Facebook/EPA

NAKON što je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva Kolinda zasluženo stekla titulu serijske grliteljice, slično je strastveno navijanje pokazala i kad je Hrvatska drugi put u povijesti osvojila Davis Cup

Kamera ju je snimila kako maše zastavom i grli igrače, a nije mogla propustiti priliku ni da se fotka sa samim peharom. 

Da stvari budu bolje, ekipa na Twitteru uvjerena je da se u publici pomaknula 15 metara nalijevo kako bi upala u kadar.

Uključila se, naravno, i u proslavu pobjede.  

Ovo nije prvi put da smo imali priliku vidjeti kako hrvatska predsjednica voli biti u centru pažnje, te koristi svaku priliku kako bi se istaknula. Odlučili smo se prisjetiti njenih "najboljih" trenutaka. 

1. Kolinda Labudar Jezerović

Nakon što je nazočila premijeri baletne predstave Labuđe jezero, bez pardona se u zagrebačkom HNK-u popela na pozornicu i naklonila s ansamblom

2. Tješenje Oliverove supruge

U prvi plan se uspjela ubaciti i tijekom komemoracije za pokojnog Olivera Dragojevića kad je pred kamerama tješila njegovu uplakanu suprugu Vesnu.

 

3. Poziranje s medaljom koju nije osvojila

U kolovozu ove godine još jednom je pokazala da nema problema s preuzimanjem zasluga za uspjehe s kojima nema baš nikakve veze, ponosno pozirući s medaljom namijenjenom pobjednicima Maratona lađa na Neretvi

4. Otimanje mikrofona novinaru

Kad je reporter N1 televizije postavio pitanje vezano za Makareški sporazum, ona mu je u žaru rasprave jednostavno zgrabila mikrofon iz ruke. 

5. Guranje između Trumpa i Melanije

Melanija i Donald Trump u rujnu su pozirali s čelnicima svih država, pa tako i s Kolindom, no dok su ostali predsjednici jednostavno stali uz Trumpove, Kolinda se nekako uspjela naći između njih. 

6. Grljenje psa koji se otima

Ove godine predsjednica je odlučila svojim primjerom potaknuti građane i udomila kujicu Kiku, a iskoristila je svaku priliku da pokaže da tog psa voli, svidjelo se to Kiki ili ne

7. Dijeljenje svojih fotki i autograma

Kad se pojavila na otvorenju jedne manifestacije u Vodnjanu, svoju je popularnost odlučila demonstrirati tako da je djeci podijelila hrpu svojih fotografija, a zatim im se na iste i potpisala

Ne smijemo zaboraviti ni zlatne trenutke sa Svjetskog nogometnog prvenstva kad se posebno istaknula u prigrljavanju svega i svakoga, pa tako i tuđeg uspjeha. 

8. Upadanje u svlačionicu nakon utakmice s Danskom

Pobjedu nad Danskom u osmini finala predsjednica je obilježila ulaskom u svlačionicu i grljenjem znojnih i polugolih nogometaša. Kako se pokazalo, to je bio prvi u nizu Kolindinih pohoda na svlačionice.

9. Skakanje u VIP loži tijekom utakmice s Rusijom

Utakmicu s Rusijom Kolinda je pratila iz lože u kojoj su joj društvo pravili ruski premijer Dmitrij Medvedev i prvi čovjek FIFA-e Gianni Infantino. Nakon što je Domagoj Vida u 101. minuti zabio gol kojim je Hrvatska preuzela vodstvo, Kolinda je to proslavila razdragano skačući.

10. Pohod u svlačionicu nakon utakmice s Rusijom

Ovaj put, poučena kritikama, Kolinda je pričekala da se igrači obuku i suzdržala se od grljenja većine, ali ipak nije mogla odoljeti da ne zagrli Ćorluku i Pivarića s kojima je zapjevala "Zovi, samo zovi". 

11. Pjevanje nakon utakmice s Engleskom

Iako je utakmicu s Engleskom morala propustiti zbog summita u Bruxellesu, kad se izlazeći iz auta susrela s raspjevanim navijačima, spremno se pridružila pjesmi uz skakanje i, što drugo, zagrljaje.

12. Serijsko ljubljenje nakon utakmice s Francuzima

Prvo je redom izgrlila i izljubila sve naše reprezentativce s oduševljenim osmijehom na licu, a ako su Francuzi pomislili da će se izvući samo rukovanjem, gadno su se prevarili jer je i njih Kolinda jednog po jednog zgrabila i poljubila. 

U njenim iskazima ljubavi prema svemu oko sebe nije ju spriječila ni kiša koja je pljuštala po njoj, a strastvene su zagrljaje dobili i sudac i svi pomoćnici. 

Vrhunac se dogodio u trenutku kad se na sceni pojavio trofej pobjednika Svjetskog prvenstva, a ponesena Kolinda je izljubila i njega. Nek' se nađe. 

13. Upadanje u svlačionicu i francuskim igračima

Nakon što je priredila šou na terenu po završetku finala Francuska - Hrvatska (4:2), Kolinda je opet otišla u svlačionicu, ovaj put onu francuskih nogometaša, a s njom je bio i francuski predsjednik Emmanuel Marcon.

 

Pročitajte više