Kolinda upala u svlačionicu i Francuzima

Kolinda upala u svlačionicu i Francuzima
Screenshot

POČELO je prije dva tjedna. Kolinda je tada trijumf Hrvatske nad Danskom na penale (4:3) u osmini finala SP-a proslavila ulaskom u svlačionicu reprezentacije.

> Mokra Kolinda ukrala šou: Izljubila sve, od Pogbe do trofeja SP-a

Nakon što se pozdravila s izbornikom Dalićem, bacila se na grljenje polugolih i znojnih igrača. Prvi je na redu za predsjedničin zagrljaj bio Šime Vrsaljko, kojeg je Kolinda zaskočila dok je na sebi imao samo donji dio dresa. Serijska grliteljica zatim je obuhvatila Strinića koji je u tom trenutku na sebi imao jedino gaćice i šlape. 

Perišić, Modrić, Rakitić i Ćorluka dobro su prošli, jer su zagrljaj od Kolinde dobili obučeni, ali kako svjedoči ova snimka, Kramarić je bio posljednji koji je zagrljaj dobio u trenutku dok je od odjeće nosio jedino dres:

Kolindinim avanturama po svlačionicama nogometaša na SP-u tu nije bio kraj. Jer hrvatske je tamo posjetila i nakon pobjede nad Rusijom u četvrtfinalu. Nakon što je priredila šou na terenu po završetku finala Francuska - Hrvatska (4:2), Kolinda je opet otišla u svlačionicu, obaj put onu francuskih nogometaša, a zajedno s njom bio je i francuski predsjednik Emmanuel Marcon:

Nevjerojatna snimka zagrebačkog trga iz zraka

Oduševljeni navijači: Vi ste za nas prvaci!

Ovako se slavilo diljem Hrvatske

Slaven Bilić je za Index prokomentirao finale

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara