15 priča s Tindera koje dokazuju da su muškarci apsolutno najgori

Foto: Tinder

BUZZFEED je članove svoje zajednice pitao o najgorim Tinder spojevima, a ovo su njihove priče.

1.

"Pet minuta prije nego što sam ga upoznala, poslao mi je poruku u kojoj je pisalo kako ima dogovor s prijateljem: 'Svaki put kad upoznamo djevojku s kojom bismo željeli na spoj, drugi mora spavati s njom prvi. Trajat će samo 10 minuta.' Pokušao me uvjeriti tako što mi je rekao da je spavao s prijateljevom curom vikend prije. BLOKIRAN." 

2. 

"Taj tip i ja našli smo se na lokalnoj utakmici hokeja. Toliko se napio da sam mu dopustila da spava na mom kauču. Nekoliko sati kasnije, probudio se i pišao je po tepihu. Zatim je otišao u WC i nije ga bilo neko vrijeme. Kad je završio, otišla sam provjeriti u kupaonicu i otkrila da se posrao po sebi i po čitavoj kupaonici."

3.

"Spojilo me s tipom i otišli smo na piće. Nakon nekih sat vremena, predložio je da odemo do njega. Usred filma počeo me ljubiti. Zatim je stao i pitao me: 'Znaš li što bi moglo biti seksi?' Tada je izvadio lisice, a kako sam bila pijana i napaljena, pristala sam. Vezao me za stolac i rekao da će se odmah vratiti. Vratio se s djevojkom i s njom se poseksao na kauču ispred mene."

4.

"Odlučila sam se naći s tim tipom i spoj je bio savršen. Završili smo kod mene i ostao je prespavati. Sljedeće jutro izašli smo na doručak. Nekoliko sati kasnije dobila sam poruku: 'Hej, znam da ćeš me mrziti, no zanima me je li kojim slučajem tvoja cimerica slobodna?'

5.

"Dopisivala sam se s tim tipom preko Tindera i odlučili smo se upoznati. Nakon sat vremena, iznenada je rekao kako voli škakljati ljude. Odmah sam pokušala promijeniti temu, no osjetila sam njegove ruke na rebrima. Nije me prestajao škakljati pa sam rekla da idem na WC i nikad se nisam vratila."

6. 

"Tinder me spojio s tipom koji je bio oženjen 10 godina, opsjednut ovisnicima o drogi i koji je varao ženu s bratom. Sve to saznala sam u prvih pet minuta."

7. 

"Odlučila sam prihvatiti ponudu tipa s Tindera da mi skuha večeru. Kad smo stigli, shvatila sam ne samo da ima dvije kćeri koje su spavale na katu već i da njegova mama živi u toj kući. Najbolji dio bio je kad je mama njegove djece uletjela vrišteći i pokušavajući me ubiti. Sakrila sam se u kupaonici dok nije stigla policija."

8. 

"U prvih 20 minuta, moj dejt rekao mi je kako je obrijao kurac i jaja posebno za naš spoj. Ispila sam kavu i pokupila se."

9.

"Upoznala sam tipa na Tinderu koji mi je rekao da je taj dan bio kod doktora zbog rupture anusa. Nisam mogla vjerovati što slušam kad je rekao da mu je stolica bila prevelika..."

10.

"Izašla sam na večeru s tipom i na kraju spoja ušla u njegov auto, a on je odmah nazvao svoju majku i počeo joj govoriti sve o našem spoju dok sam ja sjedila kraj njega. Čula sam je kako govori: 'Pobrini se da dođeš kući do ponoći."

11.

"Pozvao me na večeru i rekao mi da moram naručiti s dječjeg menija. Zatim je počeo sa seksističkim i rasističkim šalama i rekao mi da ću se morati prebaciti na judaizam prije nego što mu rodim djecu."

12.

"Jednom na prvom spoju tip me pitao želim li seks u troje s njegovom sestrom."

13.

"Jedna od prvih stvari koju mi je rekao tip s Tindera: 'Sise su ti puno veće uživo, trebala bi ih više pokazivati.' Zatim je buljio u njih i pitao me može li stisnuti jednu."

14.

"Tip s kojim sam se našla inzistirao je da stanemo u njegov omiljeni pub. Ispostavilo se kako je htio dokazati svom Dungeons & Dragons klubu da je zaista na spoju."

15. 

"Tip je proveo punih pet minuta detaljno mi objašnjavajući prednosti i nedostatke obrezivanja. Nisam ništa pitala, sam je došao na temu."

Pročitajte više