Ovo je nova Miss Universe Hrvatske

Screenshot: YouTube

ARIJANA PODGAJSKI nova je Miss Universe Hrvatske.

Ova 19-godišnjakinja iz Krapine odnijela je titulu najljepše u konkurenciji od 13 djevojaka jednoglasnom odlukom žirija te je stekla pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe, koji bi se krajem godine trebao održati u Kostarici.

Miss Universe Hrvatske 2022. je Arijana Podgajski! Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske...

Objavljuje MISS UNIVERSE CroatiaPonedjeljak, 23. svibnja 2022.

Izbor za Miss Universe Hrvatske održan je večeras u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a osim Veronike, u top 5 najljepših ušle su i Magdalena Milošević, Emanuela Mažar, Veronika Đerek te Klaudija Krezić.

Podsjetimo, favoritkinja za pobjedu čitatelja Indexa bila je Veronika Đerek, koja je u našoj anketi skupila čak 18.635 glasova. Arijana je bila vaš treći favorit s 5452 glasa.

Veronika je na izboru osvojila titulu druge pratilje, dok je Klaudija Krezić proglašena prvom pratiljom te će ona, ako Arijana bude spriječena predstavljati Hrvatsku na izboru ljepote, preuzeti njene dužnosti.

Misicom simpatičnosti proglašena je Antonela Zvonković.

Tko je Arijana Podgajski?

Arijana Podgajski (19) iz Krapine visoka je 170 centimetara, studira na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i zna engleski. Voli trenirati kod kuće, vježbati jogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu. Ponosna je na sebe što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. S majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju.

Kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

Arijana na Instagramu svoje pratitelje redovito oduševljava svojom ljepotom.

Pročitajte više