2022. godina bit će užasna za ova tri horoskopska znaka

Ilustracija: IMDB

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.


BLIŽI se kraj godine, što znači da nam dolazi nova, 2022. godina. Iako će nam mnogi zaželjeti da nam nova godina bude sretna i ispunjena srećom i uspjesima, čini se kako se nekima to neće ostvariti.

Ako je vjerovati astrologiji, 2022. godina bit će užasna za tri horoskopska znaka, a evo i koja:

Vaga

2022. će za Vage biti godina istine. Morat će se suočiti s ljudima i izazovima koje izbjegavaju te će ih sustići neke stvari iz prošlosti. Vjerojatno će se osjećati tjeskobno te će preispitivati svoju svrhu. Ipak, ako uspiju savladati sve izazove, 2023. godina će za njih biti izvrsna.

Lav

2022. godina će za Lavove biti veoma teška, ali će ih natjerati da se promijene na bolje i nauče nešto iz svog iskustva. Morat će poraditi na sebi i naučiti se nositi s pritiskom.

Vodenjak

Slično kao i Lavovima, 2022. godina će Vodenjacima donijeti mnoge izazove koji će ih natjerati da nauče kontrolirati svoje ponašanje u određenim situacijama. Vodenjaci često agresivno i emotivno reagiraju kada im nešto ne ide od ruke, a u nadolazećoj godini to će im se vrlo često događati.

Pročitajte više