21-godišnji maser optužio Johna Travoltu: "Trljao mi je stražnjicu i pričao o gay maštarijama"

Foto: Wenn

RADAR ONLINE došao je u posjed policijskih dokumenata prema kojima je 21-godišnji maser optužio glumca Johna Travoltu za seksualno uznemiravanje. Incident se navodno dogodio u veljači 2000. godine u spa zoni jednog hotela u Palm Springsu.

Travolta je tražio da se za njega otvori spa i nakon ponoći, a maser tvrdi da se tijekom masaže ponašao neprikladno te da je pred njim otvoreno iznosio svoje homoseksualne fantazije. U policijskom izvješću stoji izjava masera koji je rekao da je Travolta stalno micao ručnik kako bi mu stražnjica bila gola pred njim te da mu je u jednom trenutku rekao "da je veoma atraktivan i da ga je uzbudio".

Nakon masaže, glumac je navodno pozvao mladića u saunu "da ne bi tamo sjedio sam", što je ovaj prihvatio. U izvješću stoji da su na početku obojica unutra bili u ručnicima, no da se Travolta nakon nekog vremena skinuo gol i ponudio maseru da mu pokaže neke tehnike masaže u kojima on uživa. Maser je pristao.

"Travolta je stavio ruku ispod njegovog ručnika i počeo mu dirati unutrašnjost bedara. Zatim mu je počeo trljati stražnjicu i sam otvor", stoji dalje u izvješću. 

Maser se u tom trenutku počeo osjećati nelagodno pa je napustio prostoriju, a Travolta je navodno krenuo za njim i nudio mu da ga "nasapuna". Dok je spremao stol za masažu i svoju opremu, Travolta mu je navodno krenuo opisivati svoje homoseksualne maštarije te ga pitao što bi radio kad bi završio u klinču s muškarcem te tražio od njega da mu to opiše "da bi mogao maštati o tome", tvrdi maser koji je nakon toga odmah otišao na policiju.

Ovo nije prvi put da maseri optužuju Travoltu za uznemiravanje, 2012. godine jedan ga je optužio da ga je uhvatio za penis tijekom masaže u Atlanti te tražio odštetu od dva milijuna dolara, a 2016. drugi maser je tvrdio da su tijekom masaže imali oralni seks.

Inače, već godinama se šuška o homoseksualnim sklonostima Johna Travolte, a američki mediji često su tvrdili da su brak i djeca za njega samo krinka. Travolta je u braku više od 20 godina.

Pročitajte više