22-godišnji Lovro pobijedio je u Zvijezde pjevaju. Tko je on?

Foto: Dario Njavro za HRT

POBJEDNIK 12. sezone glazbenog showa Zvijezde pjevaju je Lovro Juraga, čiji je mentor bio Vjeko Ključarić. Od početka showa bili su među glavnim favoritima za pobjedu, a gledatelje su oduševljavali iz emisije u emisiju. Već u trećoj epizodi dobili su tri desetke.

U posljednjoj, finalnoj epizodi otpjevali su tri pjesme - Pelin i med Dine Dvornika, Nocturno Olivera Dragojevića i Zitti E Buoni grupe Maneskin, a za pobjedu su se borili protiv Davora Jurkotića i Gine Damjanović.

Tko je Lovro Juraga?

Lovro Juraga je 22-godišnji glumac i velika je nada hrvatske glumačke scene. Sin je poznatog hrvatskog glumca Slavka Jurage kojeg smo gledali u serijama Kud puklo da puklo, Drugo ime ljubavi, Bitange i princeze, Villa Maria, Smogovci, Inspektor Vinko... Glumio je i u brojnim filmovima. Lovrin brat je 38-godišnji Marko Juraga, također glumac. 

Lovro je na četvrtoj godini studija na Akademiji dramske umjetnosti, ali iza sebe već ima nekoliko uloga. Za ulogu u predstavi zagrebačkog HNK Don Juan dobio je i nagradu. Osim glume, njegova velika strast je i glazba, pa je tako 2021. godine objavio singl Oluja ljubavi. 

Pročitajte više