25-godišnja pjevačica pozitivna na koronavirus: Izlazila sam samo u dućan

Foto: Instagram

MLADA američka country zvijezda Kalie Shorr je na društvenim mrežama otkrila da se koronavirusom zarazila usprkos tome što je iz stana izlazila samo u dućan.

25-godišnja pjevačica je na Twitteru napisala kako se uspjela zaraziti koronavirusom usprkos tome što je tri tjedna provela u karanteni, pri čemu je tek povremeno odlazila po namirnice.

"Osjećam se značajno bolje, ali to je dokaz koliko je ovo opasno i zarazno. Beskrajno je frustrirajuće vidjeti ljude kako ne shvaćaju ovo ozbiljno", dodala je Shorr, koja na Instagramu ima više od 42 tisuće fanova.

Mlada pjevačica najpoznatija po pjesmi Lullaby otkrila je i da joj je najgore bilo prvih nekoliko dana. "Prvih nekoliko dana bilo je apsolutno užasno. Nikad prije nisam se tako osjećala", napisala je. "Cijelo me tijelo boljelo, a groznica mi je bila poput jahanja vala. Potpuno sam izgubila osjet okusa i mirisa", napisala je.

Nakon što ju je trol na Twitteru napao da je izmislila kako se zarazila, pjevačica je otkrila da joj je najgore bilo prije tjedan dana, a da je potvrdu da je riječ o koronavirusu dobila jučer.

Pročitajte više