30-godišnja djevojka Ala Pacina (83) otkrila da je imala komplikacije u trudnoći

Foto: Instagram

30-godišnja djevojka Ala Pacina (83), Noor Alfallah, je u razgovoru za Vogue Arabia otkrila da je imala poteškoće u trudnoći s njihovim sinom Romanom.

Kad je saznala da će postati majka bila je, kaže, jako nervozna jer je taman prebrodila tešku bolest. Naime, 2021. godine dijagnosticiran joj je tumor paratireoidne žlijezde i bila je svjesna, kaže, da bi joj trudnoća mogla biti rizična. Prije poroda dobila je još jednu dijagnozu - dijagnosticiran joj je HELLP sindrom, trudnoćom izazvan poremećaj kojeg karakterizira povišeni krvni tlak te nalaz proteina u urinu. Ovaj poremećaj može uzrokovati napadaje tijekom ili neposredno nakon poroda.

"Kad se sad osvrnem na to, voljela bih da sam mogla više uživati ​​u trudnoći", priznala je Noor.

"No Roman je bio najveći dar od Boga, tisuću puta bolji od onoga što sam ikada mislila da će biti. Svaki dan kad ga pogledam, jednostavno znam da sam blagoslovljena", dodala je.

"Nisam mislila da će Al jednog dana biti otac mog djeteta"

Ispričala je i kako je krenula njena romansa sa slavnim glumcem. "Kad sam ga upoznala, djelovao mi je baš kul. Znala sam tko je on, ali nisam razmišljala o tome da će jednog dana biti otac mog sina. Nakon prvog susreta nismo se vidjeli godinu dana, sve dok se ponovno nismo sreli u jednom restoranu", rekla je Noor. 

"Onda je krenula pandemija. Al je živio ulicu od moje kuće pa smo počeli provoditi dane zajedno, gledali smo filmove. To prijateljstvo s vremenom je preraslo u nešto više", dodala je.

Podsjećamo, o vezi Noor i Pacina govori se više od zadnje dvije godine. U svibnju prošle godine glumčev glasnogovornik je potvrdio da Pacino i Noor čekaju prvo zajedničko dijete. Strani mediji tada su pisali da je Pacino bio iznenađen zbog njezine trudnoće, pa je Noor napravila DNA test koji je potvrdio da je Al otac njezina djeteta. Rodila je u lipnju prošle godine.

Pročitajte više