31 godinu mlađa žena Marca Anthonyja imala dvije vjenčanice, ručno su šivane 122 sata

Foto: Instagram

PROŠLOG je vikenda u Miamiju glazbenik Marc Anthony četvrti put stao pred oltar, a njegova odabranica je 23-godišnja Nadia Ferreira, inače paragvajska Miss Universe. O raskošnoj ceremoniji, kojoj je prisustvovao velik broj poznatih, naveliko se pričalo, a mladenka je javnosti dala uvid i u izbor vjenčanice kada se pompa stišala.

Paragvajska ljepotica na svadbi je nosila dvije vjenčanice, a obje potpisuje izraelska modna kuća Galia Lahav, na čelu s istoimenom dizajnericom. Galia je sama dizajnirala vjenčanice za Nadiu, a istaknula je i kako je bilo zadovoljstvo raditi s njom dodavši da je lijepa ne samo izvana već i iznutra.

Vjenčanica u kojoj je 23-godišnjakinja izrekla sudbonosno "da" dolazi u klasičnom obliku balske haljine s nekoliko slojeva tila, no od tipične vjenčanice razlikuje je srcoliki izrez, ali i lijep, nježan vez koji se proteže cijelom dužinom. Vjenčanica je ručno šivana 122 sata, a Nadia ju je upotpunila dugim velom i sitnim dijamantnim naušnicama.

Ferreira se kasnije presvukla u moderniju i atraktivniju vjenčanicu, svjetlucavu i asimetričnu - sprijeda je kratka, a straga nešto duža, no za sada je javnosti predstavljena samo ilustracija ove kreacije, ali ne i kako Ferreira izgleda u njoj.

Četvrti brak za pjevača

Podsjetimo, ceremonija je održana bez medija, a novopečeni bračni par naišao je na kritike javnosti zbog razlike u godinama. Naime, 54-godišnji pjevač ljubav je pronašao u 31 godinu mlađoj manekenki, a ovo mu je četvrti brak.

Bio je četiri godine u braku s Dayanom Torres, sedam godina s Jennifer Lopez i tri godine sa Shannon De Lima. Iz braka s Dayanom ima sinove Cristiana i Ryana, a s Jennifer ima blizance Maxa i Emmu.

Pročitajte više