41 godina razlike: Udala se za bivšeg muža svoje mame

Screenshot: Channel 5

BIZARNI novi dokumentarac britanskog Channela 5, ''Age Gap Love'', otkrio je jednu od najčudnijih romansa kojima ćete ikad svjedočiti. 

Sarah (28) je svog supruga Davida (69) upoznala samo dan prije nego što je on oženio njezinu majku - kad je imala samo 14 godina.

"Nakon što mi je prva supruga preminula, a bio sam u braku više od 30 godina, neko vrijeme bio sam sam i postao sam očajan i usamljen", objasnio je David za show.

"Tad su me upoznali sa sljedećom suprugom, za koju je ispostavilo da je tvoja majka", obratio joj se David.

Sarah je otkrila da je imala "prirodno prijateljstvo" sa svojim očuhom i par je ubrzo nakon što je Davidov brak s njezinom majkom propao obznanio da su zajedno.

Nakon četiri godine su se oženili, no s obzirom na čudne okolnosti oko njihove veze, brojni članovi njihovih obitelji nisu se pojavili na vjenčanju i s njima više nisu u kontaktu. To uključuje i Sarinu mamu, odnosnu Davidovu bivšu ženu.

"Nije bilo vjenčanje o kakvom sam sanjala kad sam bila mala, no imala sam savršen razlog za udati se i bio je savršen dan", rekla je Sarah te dodala kako bi bilo lijepo da je došlo više ljudi.

Par je sad zajedno već deset godina i imaju blizance.

Zajedno vode posao s bazenima na napuhavanje u južnom Walesu.

O svojoj trećoj ženi David je rekao da se jednostavno slažu, no njihova veza više nije u fazi medenog mjeseca. "Ne sviđaš mi se, doduše. Star si i sijed... i nabacio si dosta kila", rekla mu je Sarah.

Neki gledatelji bili su šokirani razlikom u godinama para, ali i činjenicom da se cura udala za maminog bivšeg muža.

Pročitajte više