Trudnicu izbacili iz teretane jer je nosila kratki top, priča je postala viralna

Screenshot: TikTok

BODYBUILDERICA Emi Romero podijelila je na TikToku neugodno iskustvo koje je doživjela u teretani, a njezina priča postala je viralna prikupivši gotovo pet milijuna pregleda i pola milijuna lajkova. 

Emi, koja je u to vrijeme bila u petom mjesecu trudnoće, u viralnom je videu objasnila kako se pojavila u teretani noseći kratki top bez rukava i tajice. Objasnila je da je teretana koju koristi uglavnom namijenjena bodybuilderima i da su većina članova muškarci.  

@emiandandrew Make it make sense… idk what do you think? #dresscode #gymtok #pregnancy #pregnancyworkout ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Iako se na zidovima teretane nalaze fotke bodybulderica u bikinijima, teretana ne dopušta vježbanje u sportskom grudnjaku, stoga je Emi odlučila nositi majicu bez rukava. 

"Možda ti ni ne treba članstvo" 

U snimci je objasnila kako joj je vlasnik teretane prišao i rekao: "Moja žena ima problema s onim što trenutno nosiš" te da je inzistirao da mora obući top, iako je Emi ponovila da nosi top, a ne sportski grudnjak, pa ukazala na druge žene u teretani koje su nosile sličnu odjeću kao ona. 

Bodybuilderica tvrdi kako joj je vlasnik naposljetku rekao kako joj "možda ni ne treba članstvo" u njegovoj teretani, na što je odgovorila kako ni ne želi vježbati u teretani koja ju tako tretira. 

"Pokušavala sam iskazati poštovanje, ali, iskreno, bilo je prilično uvredljivo", zaključila je, a mnogi su stali u njezinu obranu. 

"Zašto uopće postoji dress code?" 

"Tko je još instinktivno zakolutao očima čim je čuo riječi 'žena vlasnika' i 'kratki top'", "Supruga nije imala problema s tvojom odjećom... Imala je problem s time što si nevjerojatno prekrasna" i "Zašto uopće postoji dress code?", neki su od komentara. 

Pročitajte više