50 Cent proglasio bankrot, internet puca od šala na njegov račun

Screenshot: YouTube

REPER 50 Cent podnio je zahtjev za bankrotom, što je došlo kao veliko iznenađenje s obzirom na to da je u svibnju njegova imovina procijenjena na 155 milijuna dolara.

Zahtjev je podnio pod svojim pravim imenom Curtis James Jackson II na sudu u Connecticutu, a prema pisanju Wall Street Journala svoju imovinu, ali i dugove, procijenio je negdje između 10 i 50 milijuna dolara. Zahtjev za bankrotom podnesen je samo tri dana nakon što je reperu određeno da mora platiti pet milijuna dolara Lastoniji Leviston zbog objavljivanja snimke seksa, koju je objavio kako bi osramotio njenog partnera i svog rivala Ricka Rosa.

"Osim toga, 50 Cent mora platiti 17,2 milijuna dolara jer je porota odlučila da je kriv za krađu dizajna slušalica. Užasan je to pad", napisao je TMZ.

Dosad se 50 Cent redovito nalazio na popisu najbogatijih repera, uglavnom zbog svog udjela u tvornici koja proizvodi Vitamin Water. Iako je u međuvremenu prodao svoj udio, nastavio je obavljati dužnost zaštitnog lica vode. Njegovi albumi prodali su se u više od 21 milijuna primjeraka, a on je glumio u nizu filmskih i televizijskih projekata. 

Nakon vijesti o bankrotu, na Twitteru su krenule šale na račun repera.

Pročitajte više