50 Cent: Jebeš Hrvatsku, tamo se više ne vraćam!

PRIČA o "degustaciji bijelog" stigla je i do zvijezde nedavno održanog zagrebačkog koncerta, koji nije najbolje primio činjenicu da ga, zahvaljujući prilogu Ante Batinovića i napisima koji su uslijedili, hrvatska javnost smatra lažnim čistuncem i narkomanom. Za razliku od Marka Lasića Nereda, koji je plasirao demantij, ističući da je 50 Cent s kolegama "gledao u laptop", reper je bio puno manje diplomatski nastrojen.

"Jebeš Hrvatsku, tamo se više ne vraćam! Pokušavaju napraviti vijest ni od čega. Neka budu sretni što sam uopće i došao!", okomio se 50 Cent u jednom radijskom intervjuu na Lijepu našu i medije koji su plasirali vijest o njegovom navodnom šmrkanju kokaina uoči zagrebačkog koncerta. Video koji je obišao svijet, a kojeg je do danas pogledalo više od milijun i 200 tisuća korisnika, prikazuje ga kako s kolegama kleči oko stolića, dok jedan od njih u ruci drži slamku.

"Nema više Zagreba!"

"Kakva će mi biti karijera ako odjebem Hrvatsku do kraja mog jebenog života? Nema više Zagreba!", poručuje reper, revoltiran insinuacijom da uoči nastupa poseže za narkoticima. 50 Cent se, naime, već godinama predstavlja kao "jedan od rijetkih čistih repera" koji liježe u 23 sata, a droge i seks za jednu noć ga ne zanimaju.

Iako je njegov, ne pretjerano spektakularni, nastup došlo pogledati oko deset tisuća posjetitelja, a hrvatski mu organizatori upriličili doček dostojan velikih državnika, Cent se tako nema namjeru vraćati na naše prostore. Da u svojim stavovima nije dosljedan, najbolje pokazuje to što je prije samo mjesec dana najavljivao "doživotno povlačenje s pozornice" i to zato što ga je na ljestvicama potukao najveći rival, Kanye West.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više