50 Cent predstavlja tunirani Pontiac G8

KAO svaki pravi "hip hop prvak" 50 Cent je i strastveni ljubitelj svega na četiri kotača posebice ako proizvod nosi pečat "Made in USA". Ipak, posebnu naklonost pokazuje Pontiacu čije je automobile koristio u spotu za pjesmu "Amusment Park". Radi se naime o modelima G6 GXP i G8 koncept.

Slavni američki proizvođač nije propustio priliku. Jednom od najpopularnijh repera današnjice stajat će na raspolaganju unikatni G8 sedan, naravno s blagom dozom tuninga. Ipak, ovaj automobil nimalo ne liči paradi neukusa na koju smo navikli gledajući američke repere u njihovim "pimp my ride" automobilima.

Vođa tunerskog projekta Will Castro ponosan je na činjenicu što eksterijer praktički nije ni taknut, a tek je u sitnim detaljima unikatni 50 Centov automobil. Unutrašnjošću dominiraju crna kožna sjedala s jedinstvenim logom na naslonima za glavu. Pravog hip hop automobila  nema bez pravog audio sustava. JBL snage 800 Watta bit će i više nego dovoljan iako ne sumnjamo da je najveći dio snage zadužen za vjernu reprodukciju basa.

Ipak, najveću ekskluzivnost jamči činjenica da ovakav automobil još nije niti dostupan. Odlikašima danas, ostalim smrtnicima početkom 2008.

Pročitajte više