50 Cent želi skrbništvo nad sinom nakon što se bivša spominje u tužbi protiv Diddyja

Foto: EPA/Instagram

50 Cent tražit će samostalno skrbništvo nad sinom kojeg ima s Daphne Joy nakon što je ona imenovana kao navodna seksualna radnica u tužbi protiv Seana Diddyja Combsa. 

"S obzirom na najnoviji razvoj događaja i vijesti o umiješanosti Daphne Joy u Diddyjevu tužbu, 50 Cent će tražiti samostalno skrbništvo nad svojim sinom", rekao je izvor blizak situaciji za Us Weekly. Glasnogovornik glazbenika rekao je da nema komentara na ove navode.

50 Cent komentirao detalje iz tužbe

50 Cent i Daphne bili su zajedno od 2011. do 2012. godine. Razišli su se brzo nakon rođenja sina Sirea. Nakon što je saznao da se Joy, zajedno s Yung Miami i Jade Ramey, spominje u tužbi koju je podnio Rodney Lil Rod Jones, 50 Cent objavio je fotografiju na kojoj puši cigaru. 

"Nisam znao da si seksualna radnica. Ti mala seksualna radnice. Lol. Ovo sranje je postalo film", napisao je glazbenik.  

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao Page Six, Joy je optužena da je kao seksualna radnica bila uključena u Diddyjev navodni lanac seksualne trgovine ljudima. Ona je navodno bila jedna od triju žena za koje se reper "hvalio" da im plaća "mjesečnu stipendiju" za njihov seksualni rad.

>> 50 Centova bivša optužena da je bila Diddyjeva seksualna radnica

Pročitajte više