7 cool činjenica o World of Warships koje možda ne znate

Foto: Press

1) World of Warships je BESPLATAN za igranje!

Sve što trebate za početak je kliknuti na narančasti gumb IGRAJ BESPLATNO. Ako već imate Wargaming.net račun, samo preuzmite igru. Ako nemate, navedite email adresu, odaberite korisničko ime i spremni ste!

2) Možete igrati s prijateljima u divizijama i klanovima ili igrati sami.

Uđite u tim i sudjelujte u bitkama protiv botova ili pravih igrača. Možete i pozvati prijatelje i napraviti vlastitu diviziju ili se pridružiti klanu i pronaći kapetane koji slično razmišljaju i zajedno pokoriti mora. Budite u timu i iskoristite široku lepezu prednosti u igri! Ako više volite stil igre usamljenog vuka uvijek se možete boriti pojedinačno.

3) Možete upravljati brodovima 11 različitih pomorskih sila.

Odaberite zastavu pod kojom ćete ploviti. U World of Warships možete birati između vodećih pomorskih sila. Proučite jake i slabe strane svake nacije, odvagnite mogućnosti u stilu igre i iskoristite ih u bitci kada primjenjujete svoju taktiku! 

SSSR

Pomorske sile Ruskog Carstva i SSSR-a predstavljaju razarači i krstarice. Većina ovih brzih topovnjača ima slabi oklop i izvanredne glavne topovske kule. Slavne brodove u igri uključuju: Aurora, Kirov, Tashkent, Mikhail Kutuzov, Derzki, i Gnevny.

SAD

Jednu od glavnih pomorskih sila u igri predstavljaju četiri tipa brodova. Svestranost je zajednički nazivnik svih američkih brodova. Slavne brodove u igri uključuju: Iowa, Midway, Des Moines, Cleveland, Benson, i Gearing.

JAPAN

Japanska flota je dijametralna suprotnost američkoj mornarici. Ovi originalni brodovi se oslanjaju na brzinu i snažno naoružanje umjesto debelog oklopa. Slavne brodove u igri uključuju: Yamato, Fuso, Shokaku, Nagato, Akizuki i Myoko.

Velika Britanija

Kraljevsku Mornaricu predstavljaju neki od najglasovitijih ratnih brodova Prvog i Drugog Svjetskog Rata. Slavne brodove u igri uključuju: Leander, Hermes, Warspite i Cossack.

Njemačka

Glavne odlike njemačkih topova su oklop i probojnost granata. Njemački topovi blistaju u izdržavanju udaraca dok jure ka ključnim položajima. Slavne brodove u igri uključuju: Bismarck, Tirpitz, Nurnberg, Admiral Hipper, Gneisenau i Leberecht Maass.

Francuska

Poznati po svojoj brzini i brzini paljbe, francuski bojni brodovi i krstarice izvrsno pritišću slabe točke u neprijateljskim formacijama. Slavne brodove u igri uključuju: Dunkerque, Richellieu i Algerie.

Poljska 

Blysmawica je višenamjenski razarač koji kombinira najbolje odlike američkih i sovjetskih razarača. 

Pan-Azija

Brodovi iz Indonezije, Republike Kine, Tajvana i Republike Koreje se razlikuju od ostalih po brzom punjenju njihovog Generatora Dima i snažnim dubokomorskim torpedima.

Commonwealth

Australiju, Kanadu i Novi Zeland predstavljaju krstarica Perth i razarači Vampire i Haida.

Italija

Relativno dobra brzina, snažno topništvo i odlična balistika daju talijanskim brodovima vlastiti „temperament“ i također ih je lijepo i gledati. Slavne brodove u igri uključuju: Roma i Duca degli Abruzzi.

Pan-Amerika

Pionir ove nacije u igri je laka krstarica Nueve de Julio iz Argentine s petnaest brzometnih topova glavne topovske kule, snažnom protuzračnom obranom i velikom brzinom.

4) Možete prilagoditi vanjštinu svakog broda kako god želite.

U World of Warships možete prilagoditi vaše brodove kako želite s desecima različitih povijesnih tematskih kamuflaža koje su vam na raspolaganju kao i sa raznim posebnim zastavicama kojima možete ukrasiti svoje jarbole. 

5) Možete odabrati četiri tipa broda između više od 200 dostupnih ratnih brodova.

U World of Warships možete preuzeti upravljanje nad golemim brojem brodova različitih oblika, veličina i specijalizacija. Brodovi se dijele u četiri različite klase: razarači, krstarice, bojni brodovi i nosači zrakoplova. 

Razarači

Mali, lagani i skromni-razarači koriste nevidljivost i brzinu kako bi iznenadili neprijateljske brodove malim brzometnim topovima i lepezom torpeda.

Krstarice

Veći od razarača, ali manji od bojnih brodova, krstarice često obavljaju svakakve pomoćne dužnosti.

Bojni brodovi

Veliki, dobro oklopljeni ratni brodovi s velikim glavnim topovima zajedno s brojnim sekundarnim i protuzračnim bitnicama čine neke od najsnažnijih brodova u igri.

Nosači zrakoplova

Nosači zrakoplova su ustvari plutajuće zračne baze: prijevoz, popravak, lansiranje i spašavanje aviona u bitci.

6) Možete biti nagrađeni za pozivanje prijatelja putem Programa preporuke. 

 "Igraj s prijateljima“ je program preporuke koji se trenutno odvija u World of Warships i daje bonuse za pozivanje drugih ljudi u igru.

Bilo koji igrač najmanje razine 3 u svojem Dosijeu može ući u Program.

Ako veteran uspije dovesti nove igrače u igru ili vratiti bivše igrače i veteran i svi njegovi pozvani članovi primaju nagrade.

7) Svakih nekoliko tjedana možete uživati u novim mogućnostima.

U World of Warships stroj se nikad ne zaustavlja: razvojni tim je stalno u pogonu. Svaka četiri tjedna igra se nadograđuje novim sadržajem, brodovima i akcijama u kojima možete sudjelovati i biti nagrađeni s velikim bonusima.

ACTION STATIONS!

Klikni na link wo.ws/2XMdYYy i kreiraj račun za igru!

Pročitajte više