Adam Sandler postao rekorder: Osvojio svih 10 Zlatnih malina



NA DODJELI nagrada za najgore filmsko ostvarenje prošle godine održanoj u nedjelju u Los Angelesu trijumfirao je Adam Sandler koji je s filmom "Jack i Jill: Ludi blizanci" osvojio priznanja u svim mogućim kategorijama. Uz nagradu za najgori film, Sandler je ujedinio titule najgoreg glumca i najgore glumice za ulogu obiteljskog čovjeka kojem velike probleme stvara zahtjevna i pasivno agresivna sestra blizanka.

Sandler je svemu dodao Zlatne maline za najgoru glumačku postavu, najgori glumački par te najgori scenarij, budući da je sudjelovao u pisanju istog. Al Pacino je proglašen najgorim sporednim glumcem za ulogu samoga sebe, dok je najgorom glumicom proglašen David Spade koji je poput Sandlera glumio žensku osobu.

"Jack i Jill: Ludi blizanci" prvi je film u 32 godine dugoj tradiciji dodjele Zlatne maline koji je proglašen pobjednikom u svim mogućim kategorijama. Dodjela Zlatnih malina obično se održava večer prije dodjele Oscara, no organizatori su se ove godine odlučili za napuštanje Hollywooda u doba dodjele važnih nagrada i održati ovogodišnju svečanost na dan kada cijeli svijet zbija šale na račun drugih.

Pročitajte više