Anger Management: Charlie Sheen vraća se kao problematična bivša zvijezda bejzbola

NAKON što ga je Ashton Kutcher zamijenio u humorističnoj seriji "Two and a Half Men", Sheen ne odustaje od televizije, te se vraća sa novom serijom "Anger Management". Očekujte ekstremni humor i Sheena u najboljem izdanju, jer seriju producira TV kuća FX, poznata po "It's Always Sunny in Philadelphia" i "Archeru", što jamči manjak cenzure i političke korektnosti.

"Two and a Half Men" ide dalje bez Charlie Sheena, i serija je odobrena za još jednu sezonu, iako je dio gledatelja odustao jer se nisu privikli na Kutchera. Sheen je nakon izbacivanja iz serije krenuo na turneju sa vlastitom solo predstavom koja je veoma brzo propala, ali poznati glumac nije odustao od svojim komičarskih pothvata. Televizijska kuća FX zainteresirala se za novu seriju sa Sheenom u glavnoj ulozi, a rezultat toga je "Anger Management".

Sheen u seriji tumači lik Charlieja Goodsona, bivšu zvijezdu druge bejzbolske lige, koji je godinama imao probleme zbog nekontroliranih ispada bijesa. Po završetku sportske karijere, okrenuo je stranicu i postao moderna vrsta terapeuta, ali i sam odlazi na terapiju kako bi bijes držao pod kontrolom. Zanimljiv je podatak da je ovo treći put da Sheen nosi svoje stvarno ime u humorističnoj seriji: bio je Charlie Crawford u seriji "Spin City", Charlie Harper u "Two and a Half Men", a sada je Charlie Goodson.

Ono što Goodson ima zajedničko sa zadnjim Sheenovim TV likom i stvarnim Sheenom jest opsjednutost ženama, te osebujan karakter.

Jedan od glavnih uzroka Goodsonovih problema su žene kojima je okružen, počevši od vlastite psihijatrice koju glumi Selma Blair, a tu su još bivša supruga Jennifer, te kćer tinejdžerica Emma, koja pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja. "Anger Management" je serija nastala po istoimenom filmu iz 2003. godine (kod nas preveden kao "Bijes pod kontrolom"), u kojoj terapeut kojeg glumi Jack Nicholson na nekonvencionalan način liječi bijesne ispada pacijenta Adama Sandlera. Sheenov lik baziran je na doktoru Buddy Rydellu kojeg je Nicholson glumio u filmu, ali većih sličnosti nema, budući da Sheen donosi vlastitu vrstu ludila na snimanje.

Prvih nekoliko epizoda već je snimljeno, a seriju je publika na testnim prikazivanjima prihvatila odlično. Američka premijera rezervirana je za 28. lipnja na kanalu FX.

Pročitajte više