Arnold Schwarzenegger otkrio: "Moja majka mislila je da volim muškarce"



AKO VAŠ in tinejdžer po zidovima svoje sobe počne vješati postere nauljenih mišićavih muškaraca, ne činite ono što je učinila majka Arnolda Schwarzeneggera. Naime, na nedavnom okupljanju filmskih kritičara u Beverly Hillsu, Schwarzenegger je otkrio kako je njegova majka, vidjevši postere polugolih muškaraca u njegovoj sobi, odmah pozvala doktora.

"Što nije u redu s mojim sinom? Je li možda prešao 'na drugu stranu'? Molim vas pomozite mu", našalio se Schwarzenegger oponašajući svoju majku. I Schwarzeneggerov otac bio je skeptičan spram njegovih seksualnih sklonosti. Kako prenosi Huffington Post, nije odobravao slike koje je Arnold vješao po zidu i u nekoliko navrata zamolio ga je da ih skine, no bez uspjeha.

"Jedino što mi je nakon toga rekao bilo je nešto u stilu 'zašto ne odeš van i ne nacijepaš drva ili počistiš dvorište i budeš malo koristan za promjenu?", dodao je Schwarzenegger.

Tek nekoliko godina kasnije, kad je "Austrijski hrast" krenuo s "body building" karijerom, roditeljima je bilo jasno zbog čega u nauljeni muškarci bili toliko zanimljivi njihovom sinu. Tih se dana, naglašava Schwarzenegger, ipak prisjeća s radošću i sjetom.

Pročitajte više