Arnold fanovima snima poruke za sekretaricu



BIVŠA filmska zvijezda, legendarni Arnold Schwarzenegger, u svoje slobodno vrijeme, čini se, nema ništa protiv druženja s obožavateljima. Dapače, on im čak snima poruke za govorne pošte. Natječaj na tu temu, koji je objavio na internetu, čak se podudara s izlaskom njegove autobiografije, prenosi Yahoo!

"Ako uspijete ispuniti moje zahtjeve od danas pa sve do izlaska moje autobiografije 'Totalni opoziv: Moja nevjerojatna životna priča', nacrtat ću svakoga od vas i svakome od vas poklonit ću personaliziranu glasovnu poruku - poručio je Arnold svojim obožavateljima.

Na internetu je već objavljen jedan video na kojem se vidi kako glumac i bivši guverner Kalifornije snima poruku za jednog od svojih obožavatelja.

<A href="http://video.in.msn.com/?mkt=en-in&vid=4a8ac69f-2b14-4e36-947a-f0ca4590430f&src=v5:embed:syndication:&from=shareembed-syndication" _fcksavedurl="http://video.in.msn.com/?mkt=en-in&vid=4a8ac69f-2b14-4e36-947a-f0ca4590430f&src=v5:embed:syndication:&from=shareembed-syndication" target="_new" title="Arnold Schwarzenegger Records Voicemail Message">Video: Arnold Schwarzenegger Records Voicemail Message</A>

Pročitajte više