Balotelli priznao novu ljubav: "Moja prekrasna Neguesha!"

Foto: Twitter

POČETKOM prosinca prošle godine Mario Balotelli, odnedavno igrač Milana, postao je po prvi put otac.

Raffaella Fico rodila mu je kćer Piju, a jedva dva tjedna nakon poroda fotografirala se s njom za talijanski časopis Chi i pritom u intervjuu objasnila da je nogometaš loš otac koji još uvijek nije pokazao nikakav interes za kćer. Takav se razvoj događaja mogao i očekivati s obzirom na to da je tomu prethodilo medijsko optuživanje i prepucavanje oko utvrđivanja očinstva.

A nakon što je s Otoka Balotelli preselio u Italiju pojavila su se šuškanja kako je to učinio upravo zbog svoje nove djevojke, zgodne plavuše Fanny Neguesha. Navodno je lijepu 22-godišnju manekenku molio da dođe živjeti s njim, a nakon što je zaključio transfer, ona se iz Pariza također preselila u Milano.

Prema navodima neimenovanih izvora Daily Stara par se viđa od Božića, a ljepotica je u Balotellijevu društvu prvi put u Milanu viđena tek ovog četvrtka, pišu talijanski mediji. U međuvremenu on je na svom Twitteru objavio fotku s Fanny uz koju je napisao: "Moja lijepa Neguesha", pa se čini da možda poznati ženskaroš ovaj put misli ozbiljno.
 

Pročitajte više