Barbara Tucker nastupa u Green Goldu: Poslušajte novi singl

NOVI singl producentskog dvojca PlayOne (Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay) i kraljice house glazbe Barbare Tucker "Let It Shine" (Ibiza Dub Radio Edit 2012), ujedno je i drugi singl koji najavljuje Green Gold Music kompilaciju u izdanju Hit Recordsa.

"Let it shine" ima verziju iz 2009., no ovo je nova vezija, koja je ekskluzivna u dosta segmenta. U Hrvatskoj kreće ekskluzivna premijera, no početkom rujna, Barbarinim posredovanjem, inozemnu distribuciju i promociju preuzima jedan od najvećih svjetskih labelova Defected Records.

Nakon rada s legendarnim producentom i dobitnikom Grammyja, Andyjem Wrightom, Mickom Hucknallom (Simply Red) i novom britanskom zvijezdom Peterom Grantom, ovo je još jedan u nizu uspjeha spomenutog dvojca PlayOne. Uskoro se očekuje i premijera video spota za ovaj singl, u kojem će se, kao što je i najavljivano, pojaviti vrhunski top modeli Ester Berišić, Josipa Janković, Mladena Gudelj i Barbara Maričević.

Autorski i producentski pjesmu potpisuju Darko Juranović D`Knock, DJ Fresh Jay i Barbara Tucker, dok se video radi u  produkciji UltraStar Videa, te kompanije 5 Group.

07. srpnja u zagrebačkom klubu Green Gold održat će službena promocija glazbene kompilacije Green Gold Music te veliki show Barbare Tucker. Na pozornici će joj se pridružiti i gosti večeri, PlayOne, Kosta Radman, DJ Emilio Dalbello, te hrvatska pjevačica Iva Herceg.

Pročitajte više