Batpod: Obožavatelj Viteza tame izradio repliku njegovog motocikla



POZNATI motocikl iz serijala o Batmanu, Batpod, koji se prvi put pojavio u filmu "The Dark Knight", dobio je i svoju vijetnamsku verziju.

Glavni je "krivac" za to mehaničar Tung Lam iz Lang Son pokrajine koji je Batpod izradio od dijelova starog motora i guma. Prije mjesec dana, Lam je na YouTubeu objavio video prototipa Batmanovog motocikla, koji je u svega deset dana pregledalo više od 370 tisuća ljudi. No, kako prenosi Oddity Central, prije nekoliko dana Batpod je dobio svoju konačnu verziju.

Za transformaciju Suzukija FX 124, kojeg je Lam kupio za 90 dolara u Batpod, Lamu je trebalo oko tri tjedna. "Vijetnamski Vitez tame" od okorjelih sljedbenika Batman franšize primio je dosta kritika zbog toga što njegov Batpod nije dovoljno sličan onom iz filma. No, većina reakcija bila je pozitivnog karaktera.

Svoj Batpod iz kućne radinosti, Lam će izložiti ispred svoje mehaničarske radnje kako bi privukao što više klijenata. Njegov sljedeći projekt bit će izrada replike Tumblera, Batmanovog futurističkog automobila za kojeg tvrdi da će izgledati do detalja jednako kao i onaj pravog Viteza tame.

Pročitajte više