Beba se vratila iz mrtvih: Rekli su da joj je dijete umrlo u utrobi, a nekoliko dana kasnije dogodilo se čudo

Foto: Facebook

BIO je to trenutak kojeg se boji svaka buduća majka. Rutinski pregled kojim se trebao odrediti datum rođenja pokazao je da je dijete u majčinoj utrobi umrlo.

Majka je bila u stanju šoka, a liječnici su joj rekli da može pobaciti prirodnim putem ili medicinski.

"Došla sam na ultrazvuk očekujući da ću vidjeti svoje dijete. Nisam očekivala loše vijesti, pa me šokiralo kad sam čula da nema otkucaja srca. Nisam mogla zaustaviti suze", ispričala je Catharine Urhegyi za Daily Mail.

Ona i suprug Andrew pristali su da se izazove pobačaj te je počela piti lijekove koji trebaju izazvati taj proces. Nakon što je počela obilno krvariti, Catharine se vratila u bolnicu, gdje je obavljen još jedan ultrazvuk. Na iznenađenje roditelja i liječnika, ovaj ultrazvuk ulovio je otkucaje bebina srca. Curica kojoj su se nadali nije umrla, kao što su im liječnici ranije rekli.

Par se sada bojao da zbog lijekova koji su bili namijenjeni za izazivanje pobačaja njihovo dijete neće imati dugoročne zdravstvene posljedice. Osim toga, liječnici su im rekli da je krvarenje moglo značiti pobačaj drugog djeteta, blizanca.

Bolnica je provela istragu događaja, a liječnici su upozorili da ne mogu biti sigurni hoće li djevojčica imati urođene mane, s obzirom da je pilula za pobačaj korištena u najvažnijih 12 tjedana djetetova razvoja. Par je odlučio progovoriti u javnosti o ovom događaju kako se to ne bi dogodilo drugima. Žele da bolnica obavi i drugi pregled drugačijim ultrazvukom, kako bi bili sigurni da nema otkucaja srca.

"Reći da su mi uništili trudnoću bilo bi ublažavanje. Naša curica je dijete koje smo jako željeli, bojimo se da neće biti potpuno zdrava. Ljuti smo i uzrujani, ne možemo vjerovati da su liječnici napravili takvu grešku", tvrdi Catharine, koja sa suprugom ima dvogodišnjeg sina. 

Pročitajte više