Bivši asistent tuži suprugu Robbieja Williamsa za seksualno zlostavljanje

Foto: JLP

ROBBIE WILLIAMS i njegova supruga Ayda Field bili su prisiljeni opovrgnuti navode da je ona seksualno zlostavljala njihovog zajedničkog osobnog asistenta.

Gilles De Bonfilhs tužio je Williamsa tvrdeći da ga je njegova supruga seksualno zlostavljala prije nego što ga je otpustila, tvrdi TMZ. Glasnogovornik bivšeg Take Thatovca kazao je da su tvrdnje "u potpunosti bez utemeljenja".

"Tvrdnje je iznio ljutiti bivši zaposlenik, nakon što je otpušten zbog niza neprimjerenih postupaka. Bilo kakve daljnje tvrdnje bit će snažno opovrgnute. Nećemo davati daljnje izjave, budući da je sve u rukama odvjetnika", poručili su iz Williamsova tima.

De Bonfilhs je za Williamsa prestao raditi u siječnju. Upravo se pjevač u sudskim dokumentima navodi kao optuženik, iako De Bonfilhs nije njega optužio za zlostavljanje. U tužbi stoji da je gđa. Field "hodala okolo gola u raznim stupnjevima neodjevenosti, dijelila detalje o svojem seksualnom životu, ispitivala njega o njegovom i tražila ga da odgovara na pitanja o njezinom tijelu i komentira ga".
 

Pročitajte više