Bivši suprug Kim Kardashian: Njezina je majka "izrežirala" snimku seksa

POSTOJI velika mogućnost da carstvo Kardashian nikad ne bi doseglo trenutne razmjere da se u javnosti nije pojavila snimka u kojoj se starleta Kim seksa s bivšim dečkom Ray J-jem.

U nedavnom intervjuu s Oprah 31-godišnja zvijezda priznala je da ju je ta snimka "definitivno predstavila" svijetu, zbog čega su posljednje optužbe njezinog bivšeg supruga Krisa Humphriesa još zanimljivije. Prema navodima TMZ-a 26-godišnji je košarkaš u proteklih pet mjeseci pričao i pisao ružno o bivšoj "svojti" u razgovorima sa svojom djevojkom Mylom Sinanaj, te optužio Kiminu majku Kris Jenner da je nagovorila Kim da snimi spornu snimku i čak je natjerala da napravi novu jer je smatrala da originalna nije "dovoljno lijepa".

Sinanaj navodno posjeduje brojne poruke u kojima je Humphries tvrdio da se želi što prije razvesti od starlete kako bi mogao biti s njom, a to bi mu moglo uzrokovati dodatne probleme u brakorazvodnoj parnici u kojoj se pokušao izboriti za novac tvrdeći da je bio prisiljen ući u brak za koji sumnja da je od početka bio čista prevara dok je on bio taj koji je istinski zaljubljen.

Izvori su za TMZ izjavili i da su Humphriesove izjave o snimci definitivno lažne obzirom da je Kim odbila s njim o tome razgovarati tvrdeći da to sve želi ostaviti u prošlosti. Kimina sestra Khloe, koja je još pred nekoliko dana branila Humphriesa tvrdeći da je "dobar momak" uhvaćen u medijsku hajku, sad je također izjavila da je on običan lažov: "To je odvratno i poremećeno i produkt njegove mašte".

Kim i Kris rastali su se nakon 72 dana braka.

Pročitajte više