Bivši zaposlenik NASA-e: Vidio sam izvanzemaljca visokog tri metra

Screenshot: YouTube

AEROSVEMIRSKI inženjer Clark McClelland tvrdi da je vidio izvanzemaljca visokog tri metra. McClelland navodi da je radio kao aerosvemirski inženjer za NASA-u od 1958. do 1992. godine, a na stranicama koje pišu o paranormalnim pojavama piše o svom susretu treće vrste. Skeptici ga optužuju da je neuračunljiv i da nikad nije radio za NASA-u, no on ne odustaje od svoje priče.

Tvrdi da je pratio neimenovanu tajnu misiju iz kontrolnog centra za lansiranje, kad je vidio izvanzemaljca koji je stajao na dvije noge u kontrolnom dijelu šatla i komunicirao s dvojicom američkih astronauta. Ističe da je neobičnu pojavu promatrao minutu i sedam sekundi, zbog čega je siguran u to što je vidio, piše Mirror.

Oni koji vjeruju da je doista vidio izvanzemaljca, tvrde da je ovo najjasniji dokaz brojnih teorija o kontaktima američke vlade s izvanzemaljcima. Vjeruju da je McClelland imao više od 800 operacija u NASA-i, među kojima su Apollo misije i lansiranje Međunarodne svemirske postaje.

"Prepoznajem izvanzemaljce i njihove rukotvorine kad ih vidim, tu su na Zemlji, šetaju među nama. Možda su čak i u vladama naših zemalja", tvrdi McClelland u jednom od svojih videa na YouTubeu. Što još vjeruje možete pogledati u videu koji donosimo. 

Pročitajte više