Bojenje doma - budite ukorak s dekorativnim trendovima

Ilustracija: Shutterstock

JEDAN od najbržih i najisplativijih načina nadogradnje vrijednosti i izgleda doma je bojenje zidova. Imate li viška slobodnog vremena, učinite si uslugu i zadovoljstvo bojenja doma u vlastitom aranžmanu.

Za one s manjkom slobodnog vremena, registrirani majstori s portala Traži Majstora.hr savjetuju unajmljivanje profesionalnog soboslikara s visokim stupnjem poznavanja ovog zahtjevnog i osebujnog posla.

Bojenje stana ili kuće uključuje poznavanje različitih vještina, boja i alata. Dugotrajni učinak na izgled i kvalitetu zahtjeva dobro obavljen posao dok loše obavljen posao može utjecati kako na financijske, tako i na zdravstvene probleme.

Tehnike i trendovi bojenja razvijaju se i mijenjaju nevjerojatnom brzinom. Ono što je prošle godine bilo "in", ove je godine vjerojatno već "out" te se nude drugačiji načini bojenja, alati ali i boje. Trendy boje za zidove u 2013. svakakao su pastelne, no električno plava apsolutni je hit ove godine.

Dok neutralne boje poput nježno-sive čine čuda pri osvježenju zidova, isprobajte prskanje jedne ili više boja po neuobičajenim mjestima poput stropa, unutrašnjosti polica ili ormarića. Potaknite vizualnu igru svog prostora i razveselite sebe i ukučane ponekim neočekivanim izvorom boja.
 

Pročitajte više