Borila se protiv strojeva u "Terminatoru" i postala seks simbol: Ovako danas izgleda Sarah Connor

Foto: YouTube/Splash

AMERIČKA glumica Linda Hamilton (58) proslavila se ulogom Sare Connor u kultnom "Terminatoru", čiji je prvi dio ekraniziran prije više od 30 godina.

Dvaput se udavala i dvaput razvodila. Prvi suprug ju je ostavio tijekom trudnoće, a dvije godine nakon toga započela je vezu s redateljem Jamesom Cameronom, nakon njegovog razvoda od redateljice Kathryn Bigelow. Vjenčali su se 1997. godine, no brak je završio dvije godine kasnije, a Hamilton je iz njega izašla 50 milijuna dolara bogatija.

Iako je bila jedna od najpopularnijih glumica '80-ih te ljepotica za kojom su mnogi uzdisali, njen život nije bio bajkovit. Borila se s ovisnošću od drogama i alkoholu, a tijekom godina njena je težina varirala. Godinama je imala problema sa samokontrolom i međuljudskim odnosima, a ispostavilo se da boluje od manično-depresivnog poremećaja. Nakon što je ustanovljena dijagnoza, dobila je terapiju koje se otada pridržava.

"Kad pogledam iza sebe shvaćam koliko sam bila teška osoba. Kada bih ja patila, drugi su patili još više. Nije bilo lako, ali drago mi je da je taj dio života iza mene", rekla je jednom prilikom.

Nakon uspjeha koji je postigao "Terminator" nastavila se baviti glumom, a osim u filmovima pojavljivala se i u TV serijama poput "Trave" i "Fraisera". 

Pročitajte više