Budućnost koja plaši: Na tržište stiže ured u kojem možete živjeti



UKOLIKO ste se, poput Georgea Costanze iz "Seinfelda", našli u situaciji da ste toliko umorni da jednostavno morate odspavati u uredu, odgovor na vaše probleme napokon je stigao. Iza bizarnog proizvoda pod imenom Verbandkammer, krije se kućica izgrađena poput slagalice u kojoj možete jesti, spavati i naravno, raditi.

Prostor za život i rad koji ova kućica pruža sadrži oko 40 modula koji se mogu razmjestiti kako vam odgovara, s ciljem da vam omoguće mjesto za sastanke, odmor ili objedovanje, prenosi Daily Mail.
Ova čudna kreacija, koja izgledom podsjeća na futuristički nuklearni bunker ili novu Batmanovu spilju, izgrađena je u Belgiji, a sastoji se od 11 okvira i 10 tipova obloga koji se rastaviti mogu u svega nekoliko minuta.

"Verbandkammer je dizajniran da se prilagodi svim vašim potrebama, on je poput goleme slagalice. Jednostavno ga je rastaviti i sastaviti pa ga možete ponijeti i na put. Uskoro će krenuti u prodaju i vjerujemo da će ga ljudi, zbog njegove praktičnosti, jednostavno obožavati", kažu njegovi proizvođači u tvrtki Nilsson Pflugfelder.

Pročitajte više