Burt Reynolds pred bankrotom, rasprodaje sve što ima

Foto: Guliver Image/Getty Images

STOTINE osobnih stvari glumca Burta Reynoldsa bit će idući mjesec stavljeno na dražbu u The Palms Casino Resortu u Las Vegasu.

Katalog aukcije, nazvan Predmeti iz života i karijere Burta Reynolds, sadrži više od 600 stvari, uključujući jaknu i majicu koju je glumac nosio u filmu "Smokey and the Bandit", čizme iz "Striptiza" i druge memorabilije iz filmova. Na prodaju je i nekoliko vozila, veliki broj umjetnina te čak i nekoliko nagrada, uključujući Emmy za najboljeg glumca u komediji "Evening Shade" iz 1991. godine te Zlatni globus za sporednu ulogu u "Boogie Nights".

Reynolds stvari prodaje jer je na rubu bankrota, pišu strani mediji. Bio je na operaciji leđa 2009. godine, a godinu dana nakon toga ugrađena mu je peterostruka premosnica na srcu. Već neko vrijeme je u financijskim problemima; 2011. godine pisalo se da mu je kuća na korak do zapljene. Ranije ove godine najavio je da će pisati memoare, koji bi se na tržištu trebali naći 2015. godine. Odnedavno je počeo i predavati glumu na Floridi.

 

Pročitajte više