CMC festival privukao 40 tisuća posjetitelja!

Foto: PR

NAJVEĆI CMC festival do sada, s čak 28 izvođača održao se 14. i 15. lipnja u Vodicama i privukao preko 40 000 posjetitelja. Odličnom zabavom, mnogobrojnim popratnim programom i after partyjima završeno je trodnevno druženje najvećeg festivala domaće glazbe u Hrvatskoj.

"Starosjedioci Vodica kažu kako ne pamte toliko posjetitelja na rivi" rekao je Daniel Lasan, novoizabrani predsjednik Gradskog vijeća Vodica i član klape Godimenti, koji su svojom suradnjom s košarkašem Jollyja Jonom Rosom oduševili sve prisutne u Vodicama, te uz Jelenu Rozgu pobrali najveće ovacije publike.

"Prizor prepune vodičke rive, publike kojoj se ne nazire kraj samo su neke od slika koje će ponijeti kao uspomenu na odličan festival i cijelu Hrvatsku" rekao je Ron Ross te dodao kako ga je posebno oduševila kombinacija mnogobrojnih  pjevača i bendova.



Trodnevni program započeo je partyjem dobrodošlice u Makina clubu, u sklopu kojeg je Parni Valjak sa svim prisutnima počeo zagrijavanje za koncert. Program se nastavio u petak s mnogo popratnih aktivnosti, pressice Parnog Valjka, promocije Colonije, Ivane Banfić i Emine Jahović te All Star utakmice na kojoj su košarku zaigrali klapa Godimenti, Ron Ross, Colonia, Željko Bebek te voditelji CMC festivala, Ana Radišić i Dalibor Petko.


Odličnim koncertom Parnog Valjka te dvoboja klapa i tamburica na malom stageu zaokružen je dan prepun pjesme i zabave.



Festivalski dan započeo je panel raspravom ZAMPa te promocijama albuma Crvene Jabuke i Dražena Zečića. Promocije su popratili i Kemal Monteno i Željko Bebek, te se zajedno s kolegama glazbenicima i novinarima osvježili na Coctail partyju u hotelu Olympia.

Na samom CMC festivalu nastupilo je čak 28 izvođača, među kojima i regionalna zvijezda Emina Jahović te Maria Masle i Mario Rucner. Nastupom Jelene Rozge s pjesmom Nirvana završen je revijalni dio večeri, a Jeleni Rozgi je uručena nagrada za najpopularniju izvođačicu CMC televizije u 2012. godini.

Nakon odličnih nastupa svih izvođača Hari Rončević je održao koncert i proslavio 20 glazbenih godina. Stihovima pjesama "Još ne znam kud s tobom”, "Još te uvijek osjećam u sebi” i "Moj lipi anđele” razgalio je srca prisutnih i uveo publiku u ljetne dane prepune mediteranske melodije, gitare i mora.



Završnim after partyjem u Lime baru zaokružen je i treći dan CMC festivala. Zabavi koja je trajala do ranih jutarnjih sati i izlaska sunca pridružili su se Giuliano, Željko Bebek, Kemal Monteno, Teška industrija, ET, klapa Godimenti i Ron Ross, Colonia te mnogi drugi.

CMC festival je još jednom dokazao kako je najbolje mjesto za promociju pjesama te kako se izvođači svake godine rado vračaju i sve više zabavljaju. Brojka od 40 000 posjetitelja, koju ni stari Vodičani ne pamte, znak je kako je publika željna domaće glazbe i festivala poput CMC festivala.

Pročitajte više