Charlie Sheen i njegova četvrta sreća: Ponovo zaručen!

Foto: Twitter

NAKON tri propala braka Charlie Sheen odlučio je ući u još jedan: zaprosio je svoju djevojku, bivšu porno zvijezdu Brett Rossi.

Napravio je to ove subote ujutro nakon što je s njom privatnim avionom odletio na Havaje, a nakon uspješnih zaruka pohvalio se lokalnom fotografu u posjed čijih fotografija je došao TMZ.

Iako je početkom godine Sheen pokušao zavarati svijet objavom da se ponovo oženio, ovaj put je vijest o zarukama istinita, tvrde iz TMZ-a.

Problematični glumac prvi put se oženio za Donnu Peele 1995. godine, a taj je brak završio samo godinu dana kasnije. 2002. na red je došla Denise Richards s kojom je brak trajao dvije godine. Ona je zahtjev za razvod zatražila dok je bila trudna šest mjeseci s njihovim drugim djetetom. Treća Sheenova supruga bila je Brooke Mueller s kojom se oženio 2008., a rastao 2011. i ona mu je dosad stvarala najviše problema - svojedobno ga je optužila da joj je na božićno jutro držao nož pod vratom. Ipak, Sheen je uvjeren da mu je trenutno veza "potpuno drukčija od dosadašnjih".

 

Pročitajte više