Ciprasova mama zabrinuta: "Moj Aleksis niti jede niti spava"

Foto: Splash

MAJKA 40-godišnjeg grčkog premijera Aleksisa Ciprasa izrazila je svoju zabrinutost zbog sinovljeva zdravlja. "U zadnje vrijeme moj Aleksis niti jede niti spava", rekla je Artisti Cipras za grčki tjednik Parapolitiku. "Ali nema izbora, dužan je to narodu koji mu je dao svoje povjerenje", dodala je premijerova majka te istaknula uz to da njen sin više nema vremena ni za nju.

"Jako ga rijetko viđam u posljednje vrijeme. Ili je u zračnoj luci ili u parlamentu. Ali nema vremena ni za svoju djecu, pa kako će onda naći vremena za mene", kaže 73-godišnja gospođa Cipras. Ističe i to da stalno napominje svom sinu da vodi računa o zdravlju: "Uvijek mu kažem da mora paziti na svoju zemlju, ali da pritom ne zaboravi paziti i na sebe. A on mi na to samo kaže da se ne brinem i da će sve biti u redu".

Grčki premijer u zadnje vrijeme na fotografijama u medijima izgleda izrazito umorno i zabrinuto, što nije nimalo čudno s obzirom na stanje u zemlji, te nakon niza reformi koje je usvojio parlament i nedavne rekonstrukcije njegova kabineta.

 

 

Pročitajte više