Connect vrhunskim koncertom najavio uzbudljive zimske radosti

ZAPREŠIĆKA grupa Connect sinoć je u klubu Mansion održala koncert za pamćenje. Stotine rasplesanih mladih posjetitelja uživalo je u hitovima kao što su "Hejteri", "Dalmatinka", "Suhi" i drugi. Connect je koncertom najavio Knock Out Snow Festival koji održava se od 05. do 12. siječnja 2013. u francuskim Alpama u prekrasnom gradu Orcieresu, a okuplja tisuće mladih gostiju željnih dobre zabave i sportskih avantura. Uz snježne radosti na Festivalu uz Connect nastupaju i Let 3, Dubioza Kolektiv, TBF, Dječaci, Freemasonsi, RNB Confusion i drugi.

Najveće sportsko–zabavno okupljanje mladih iz regije, Knock Out Snow Festival 2013., i mjesto Orcieres pružaju više od 100 kilometara uređenih skijaških staza u snowparku na 2280 metara n/v. Za sve one koji još nisu savladali tehniku skijanja tu je ski & snowboard škola. Iskusni skijaši moći će uživati u skiercrossu, boardercrossu, paralelnom slalomu, veleslalomu, snowtobogganingu, te ostalim rekreativnim igrama. Smještajni kapaciteti uključuju ljupke apartmane Pra Palier, Balcon du Soleil i Cristalines.

Knock Out Snow Festival 2013. dostupan je svima. Cijena cjelokupnog aranžmana koji uključuje prijevoz autobusom do destinacije, sedam noćenja u apartmanima, te šestodnevnu skijašku kartu, iznosi svega 2290 kuna. 

Više informacija o Knock Out Snow Festivalu 2013., te kako doći do skijanja možete pronaći ovdje.

Pročitajte više