Connectovci opet imaju hit: Pogledajte spot za pjesmu "Ljubi me, budalo"!

Foto: Press,

DEČKI iz superpopularne grupe Connect izbacili su svoj novi singl "Ljubi me, budalo" s njihovog još uvijek aktualnog albuma "3JUMF".

Connectovci su ovu pjesmu koja se na šaljiv način dotiče narodnjačke epidemije popratili i atraktivnim spotom u kojem se pojavljuju i ljepotice: jedna od njih je i Indexova aktualna Miss Bikini, zgodna plavuša Kristina Bralo, a druga njezina sestra Valentina, jednako atraktivna brineta.

Dečki su Indexovu ljepoticu upoznali na Zakynthosu na kojem su nastupali te odlučili kako je upravo ona idealna za ulogu u njihovom novom spotu, koji je sniman u video studiju Alfa, a dečki su izuzetno ponosni što su ovaj put sav posao odradili sami - režiju i montažu spota potpisuje Ivan Dražić Dragi iz grupe Connect.

"Ova pjesma nam je posebno draga, pogotovo zato što smo prvi puta cijeli spot sami pripremili, snimili i montirali i mislimo da ćemo to primjenjivati i ubuduće", izjavili su dečki.

Motiv videa je minimaliziran - strogo bijela podloga na kojoj se izmjenjuju modeli i plesačice. Ostavljen je dojam dobre zabave, napetog izlaska, lude ružione i svega što ide uz taj žanr.

''Dosad smo uvijek za naše spotove angažirali druge snimatelje, redatelje i montažere, a s obzirom na to da sam završio školu za digitalni video i montažu, došlo je vrijeme da to iskoristimo. Iskreno, nije lak posao, pogotovo kad te nakon 100 sati montaže posjeti Murphy i njegov zakon'', rekao je Dragi.

Pročitajte više