DJ Martin Solveig gostuje na Umaginationu, najbržima poklanjamo ulaznice!



FRANCUSKI DJ Martin Solveig poznat je po svom hitu "Hello", ali i po tome što je producirao posljednji Madonnin album "MDNA". Prošloljetni hit Hello prodan je u milijunima primjeraka diljem svijeta. Video za istoimeni hit sniman je na teniskom turniru Roland Garossu, a u njemu je sudjelovao i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković.

Spot je na društvenim mrežama pregledan više od 20 milijuna puta. Albumi Solveiga postigli su zlatne naklade u više zemalja. U bogatoj karijeri surađivao je s mnogim svjetskim zvijezdama. Martin Solveig nastupao je u vodećim klubovima i destinacijama svijeta dok su njegove turneje rasprodane mjesecima unaprijed.

Veliki regionalni glazbeni ljetni spektakl UMAGINATION održat će se u istarskom gradu Umagu, u sklopu hotelskog naselja Istra tourist od 01. – 03. lipnja 2012. kada će ugostiti vodeća imena svjetske glazbene scene. U ATP Dance Areni uz Martina Solveiga nastupit će i svjetske zvijezde Axwell i Deniz Koyu, dok će njemačka glazbena atrakcija ENVY MY MUSIC otvoriti UMAGINATION.

Ulaznice za Umagination mogu se kupiti po cijeni od 130 kuna, a najbrža dva čitatelja mogu osvojiti po dvije ulaznice, a sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Umagination" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Pročitajte više