David Beckham: Htio sam biti samo nogometaš, nikad nisam htio biti slavan

BRITANSKI nogometaš David Beckham povjerio se američkim medijima kako nikad zapravo nije htio biti slavan. Prije nego vam suza kane zbog Davidove klete sudbe, sjetite se samo koliko novca je slava Davidu donijela, ne samo kroz nogomet, nego i kroz hrpe reklama brandova koji su htjeli da im proizvod prodaje seks simbol i suprug bivše "spajsice" Victorije.

"Nikad nisam želio biti slavan. Oduvijek samo bio zainteresiran samo za nogomet i htio sam biti nogometaš", priznao je David američkom Men`s Healthu. Zgodni David također je otkrio da ne namjerava ubrzo u mirovinu, pogotovo s obzirom da je tek obnovio ugovor s LA Galaxyjem. Ipak 36-godišnji nogometaš svjestan je svojih godina: "Znam gdje su mi granice, što mogu postići i koje manevre odigrati. To je moja igra posljednjih par godina: Prihvatio sam svoju dob, kao i drugačije situacije i pozicije u kojima igram".

Davidu ljubav prema nogometu nije nestala ni nakon toliko godina u poslu: "Još uvijek volim igrati, volim biti dio tima. O umirovljenju uopće ne razmišljam".

Pročitajte više