Demi Moore još liječi slomljeno srce: Želi dovesti iscjeliteljicu iz Meksika



NAKON što je njena ljubavna priča s mlađahnim Ashtonom Kutcherom prošle godine došla do svog kraja, glumica Demi Moore pala je u depresiju. Naime, Demi je pokušala sve kako bi zaboravila na patnju koju joj je prouzrokovao nevjerom, a po savjete je odlazila i svom duhovnom guruu Deepaku Chopri. Ipak, nakon toga završila je u bolnici i na rehabilitaciji jer se predozirala tabletama, alkoholom i plinom za smijanje, prenosi Perez Hilton.

U potrazi za srećom otišla je i do Meksika u kojem je pronašla nadnaravnu iscjeliteljicu za koju je uvjerena da je može spasiti. No s obzirom da je dosad na odlaske k njoj potrošila pravo bogatstvo, Demi želi da se ona iz Meksika preseli u Los Angeles i pomogne joj u oporavku.

"Demi je očajna i pokušat će sve da bude ponovno sretna. Odlazi duhovnoj iscjeliteljici u Meksiko koja joj pomaže izliječiti slomljeno srce i zaboraviti patnju. Iz Los Angelesa je odlazila k njoj zbog sastanaka i to ju je već koštalo pravo bogatstvo. Sada želi da se ona iz Meksika preseli u Los Angeles kako bi je mogla vidjeti bilo kada", otkrio je izvor blizak glumici.

Pročitajte više