Dennis Rodman poručio Simonu Cowellu: Carmen Electra izludjet će te u krevetu

Foto: JLP

BIVŠI suprug Carmen Electre, slavni košarkaš Dennis Rodman, poručio je njezinom novom dečku Simonu Cowellu da će ga ona izludjeti u krevetu.

Rodmanov je brak s Elektrom završio nakon što je on nakon pet mjeseci zatražio poništenje, a u razgovoru za britanski The Sun ispričao je da je ona ispunjenje sna svakog muškarca.

"Simon ima reputaciju mrguda, ali ona će se potruditi da uvijek ima veliki osmjeh na licu, ako znate što mislim", izjavio je Rodman i dodao: "Ona izgleda fantastično. Ljudi su je vidjeli na brojnim fotografijama i snimkama, ali kad ste s njom u krevetu to je još bolje".

"Carmen je posebno strastvena u seksu i želi ga kad god joj dođe takvo raspoloženje, neovisno o tome koje je doba dana. Mi smo to radili cijelo vrijeme", objasnio je.

Cowell je ovaj mjesec priznao da je počeo vezu s Electrom, bivšom Playboyevom zečicom i glumicom iz "Baywatcha", a ona je ispričala da "obožava" Cowella kojeg je upoznala dok je bila sutkinja na "Britain's Got Talent".

Rodman je ispričao i da su se, kad je bio s Electrom, seksali u privatnom avionu ispred njegovog agenta, u nizu hotelskih soba i na stražnjem sjedištu Bentleyja dok je vozač bio na svom mjestu: "Spavao sam s više od 2000 žena. Nakon nekog vremena sjećanja postanu mutna. Sve su mi slične, ali ne Carmen. Ona je definitivno u prvih deset".

Osim toga, ispričao je i da sumnja da će se novi par vjenčati, ali da će nedvojbeno biti sretni: "Svaki čovjek koji ima toliko novca može usrećiti svaku djevojku. Kad sam je ja poznavao ona je voljela zločeste dečke. On to nije, ali privlačnost sigurno postoji".

Pročitajte više