Deset država u kojima je preljub "kao dobar dan"

Foto: Shutterstock

NOVO ISTRAŽIVANJE otkrilo je u kojim zemljama stanuje najviše preljubnika. Vodeći na ljestvici je Tajland, u kojem je čak 56 posto onih kojima brak ne predstavlja prepreku za "nešto sa strane".

Zanimljivo je pak da je u prvih deset čak devet europskih zemalja, i to redom: Danska, Njemačka, Italija, Francuska, Belgija, Norveška, Španjolska, Finska i Velika Britanija.

Danska stranica namijenjena okupljanju preljubnika u posljednje vrijeme bilježi rast posjetitelja, uglavnom žena, koje po prevarama sustižu muškarce.

Iako se na prvu ne doimaju kao veliki ljubavnici, 40 posto oženjenih Nijemaca i 43 posto njihovih udanih sunarodnjakinja priznalo je da su imali aferu.

Naši susjedi Talijani već su poznati po raskalašenim "bunga buna" zabavama, pa ne čudi visoko mjesto na ljestvici. Venecija je rodno mjesto Casanove, a tu su reputaciju Talijani zadržali do danas. Zanimljivo je da je postotak brakova koji u Italiji završavaju razvodom među najnižima u svijetu, pa su očito u skrivanju svojih afera jako uspješni.

Francuzi se mogu pohvaliti i nizom predsjednika preljubnika, a s obzirom da se francuski smatra jezikom ljubavi, čudi je da Francuzi nisu zauzeli i neko više mjesto.
 

Pročitajte više