Detalji intimne priče o holivudskom trokutu: "Liz Hurley sa mnom je tri godine varala Hugha Granta"

Foto: JLP

POČETKOM '90-ih godina Liz Hurley navodno je imala trogodišnju aferu s kolegom Tomom Sizemoreom, ako je vjerovati njegovim tvrdnjama.

Prema pisanju Digital Spyja Siezmore tvrdi da je imao tajnu romansu s Hurley dok je ona bila u vezi s Hughom Grantom, a detalje o tomu iznio je u svojim memoarima. Njih su dvoje aferu tako navodno započeli 1992. godine za vrijeme snimanja filma "Passenger 57": "Sjećam se kad sam je prvi put vidio. Nikad nisam vidio nekog toliko lijepog. Kad sam joj se došao predstaviti, ona je rekla: 'Znam tko si' i potom nastavila: 'Ja sam u sobi 219, a ti u 119. Tako piše na popisu glumaca. Ja sam rekao da sam pravi neofit kad se radi o razgovoru sa ženama tako lijepim kao što je ona, a ona je odgovorila: 'Neofit? Volim te'. Nasmijao sam se i pitao zar je to tako jednostavno, a ona je odgovorila da je mislila na to da me voli što poznajem riječ 'neofit'. Pozvao sam je na večeru, objašnjavajući da sam neofit i po tom pitanju", napisao je.

Te večeri nisu ne poljubili jer je on mislio da je ona "prelijepa da bi je se poljubilo", a taj navod objasnio je činjenicom da ga je njezina ljepota učinila podređenim u odnosu, toliko ga je oduševila i "blokirala". Ipak, nastavili su se družiti, a glumac tvrdi da je već iduću večer bio zaljubljen: "Ona je potom otišla u sobu i vratila se u savršenom donjem rublju, popela se na stolić i polako se počela skidati", pojasnio je prije nego što je napisao da se ubrzo nakon toga "jednostavno preselio u njezinu sobu za čitavo vrijeme snimanja".

Tek po povratku u Los Angeles on je saznao da Liz ima dečka Hugha Granta, za kojeg je pretpostavio da je obični britanski glumac koji ne uspijeva doći do posla, budući da još za njega nije čuo. Hurley mu je tad sve priznala, ali om tvrdi da ju je toliko volio da joj nije znao reći "ne": "Rekla bi mi da Hugh dolazi da nekoliko dana i da zar ne mislim da je vrijeme da počnem iznositi svoje stvari. Meni bi se oči napunile suzama, ali nisam joj dao da to vidi. Jednostavno sam je volio. Nisam vidio nikog drugog, živio sam samo za nju. A svaki put kad bi on došao, obećavao sam sam sebi da je gotovo i da joj se više neću vratiti, ali nisam mogao to napraviti".

O kraju njihova odnosa zaljubljeni je Sizemore napisao: "Sramim se to priznati, jer nikad nije bila baš moja, ali veza s Elizabeth obilježila je taj period mog života. Naučila me puno toga o meni samom. Naučila me da nisam ono što sam mislio da jesam. Nikad nisam mislio da sam osoba koja će trpjeti takvo što, a shvatio sam da ću trpjeti i puno previše ako nekog volim. Potpuno sam se izgubio u njoj. Nisam radio ono što je najbolje za mene. Jednom nisam otišao na audiciju jer je ona trebala prijevoz. Posljednji put kad smo se vidjeli to mi je slomilo srce. Rekao sam joj da jednostavno više ne mogu tako".

Hurley i Grant prekinuli su 2000. nakon 13 godina provedenih zajedno. Ona se za bogatog nasljednika Aruna Nayara udala 2007., a razvela 2011. godine. Trenutno je zaručena za igrača kriketa Shanea Warnea.
 

Pročitajte više