Teya Dora: Desingerica bi sljedeće godine trebao na Eurosong, rasturio bi

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Teya Dora, glazbenica koja je s pjesmom Ramonda predstavljala Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu, u razgovori za Radio S rekla je da bi Srbi iduće godine na ovo glazbeno natjecanje trebali poslati Desingericu. 

"Pričala sam sa svojim producentom o tome, Desingerica bi rasturio. Mislim da je on baš posvećen tome što radi. Iako ljudima djeluje da on radi što mu padne na pamet, mislim da on baš zna što radi, da razumije posao. Autentičan je, zvučat će čudno, iskren je u svojim izvedbama. Ima prejaku energiju", rekla je Teya Dora.

Desingerica je jako popularan i u Hrvatskoj. Srpski reper dominira YouTube trendingom i Billboardovom ljestvicom u Hrvatskoj. Poznat je po tome što publiku voli gađati prljavim čarapama i tući ih tenisicama, no neovisno o tome već mjesecima puni klubove po cijeloj zemlji.

Teya Dora osvrnula se i na ovogodišnji Eurosong i govorila o Baby Lasagni.

"Marko je super, upoznali smo se još u Madridu na pretpartyju. On nije u tom ludom eurovizijskom momentu, kao što je na sceni. Jedna normalna osoba koja kada izađe na scenu, postaje karakter, jer je to na kraju dana dio umjetnosti", rekla je pjevačica i komentirala bodove hrvatskog žirija.

"Zadovoljna sam, uvijek može bolje. Hvala hrvatskoj publici na 12 bodova, žao mi je što je hrvatski žiri dao 3, bar je dao nešto. Mislim da je moja pjesma kompozitorski zanimljiva i drugačija i da zaslužuje više bodova, ali dobro, možda im nije legla", zaključila je.

Pročitajte više